Adviesburo Kleine Vos

verzekeringen - hypotheken - pensioenen - onroerend goed

Home

Producten

Hypotheken

Maatschappijen

Downloads

 

Dienstenwijzer

Waar vindt u ons

Contact

Adviesburo Kleine Vos

 

Ringdijk 404

2983 GS Ridderkerk

 

tel:       0180-613511

fax:      0180-615753

 

email:  adviesburo@kleinevos.nl

Is de huidige lage rente reden om uw hypotheek over te sluiten? Dat is de vraag die veel huizenbezitters zich momenteel stellen. Een algemeen antwoord kunnen wij hierop niet geven.

Of oversluiten voordelig is hangt niet alleen van de rentestand af. Ook de rentevaste periode, de hypotheekvorm en de resterende looptijd van uw bestaande hypotheek zijn van belang. En hoe zit het met de voorwaarden van uw hypotheek? Is er een boetebeding van kracht bij het vroegtijdig openbreken van uw hypotheek?

U ziet het. Er komt nog veel bij kijken. Vraag daarom altijd advies bij een onafhankelijk financieel adviseur! Bij ons dus. Wij gaan graag met u na of oversluiten in uw situatie verstandig is. Neem gerust
contact met ons op.

 

 

Advies: Kijk bij een hypotheek niet alleen naar de maandlasten, maar ook naar de voorwaarden.

Kopen met NHG

In 2005 is het aantal hypotheken dat gesloten is met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) verder gestegen tot ongeveer 100.000. Dat is niet verwonderlijk. Een hypotheek met NHG biedt namelijk een aantal voordelen.

 

De belangrijkste reden is een korting op uw hypotheekrente die kan oplopen tot circa 0,6%. Om in aanmerking te komen voor NHG, moet u voldoen aan inkomensnormen van het NIBUD. Verder mag het totale leenbedrag niet hoger zijn dan 265.000 euro (cijfer 2009).

Meer informatie kunt u vinden op site
www.nhg.nl. Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst.

Hypotheken