Waar vindt u ons?

Vanuit richting Rotterdam/Europoort (A15)

Op de A15 volgt u bij knooppunt Ridderkerk de borden Ridderkerk. Aan het einde van de snelweg gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Rotterdamseweg op. Bij de 1e verkeerslichten gaat u linksaf (Randweg). Aan het einde van de Randweg gaat u rechts (Ringdijk). U vindt ons na ongeveer 250 meter aan de linker kant van de Ringdijk.

 Vanuit richting Rotterdam/Den Haag (A16)

Op de A16 volgt u bij knooppunt Ridderkerk de borden Ridderkerk. Zie verder routebeschrijving vanuit richting Rotterdam/Europoort.

 Vanuit richting Gorinchem/Nijmegen (A15)

Op de A15 richting Rotterdam neemt u afrit 21, Ridderkerk. Aan het einde van de afrit gaat u bij de verkeerslichten linksaf. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechsaf de Rotterdamseweg op. Bij de 2e verkeerslichten gaat u rechtsaf (Industrieweg). Blijf de Industrieweg volgen deze gaat op den duur over in de Ringdijk. U vindt ons aan de rechter kant van de Ringdijk.

 Vanuit richting Dordrecht/Breda (A16 + A15)

Op de A16 richting Rotterdam gaat u bij het knooppunt Ridderkerk de A15 op richting Gorinchem. U neemt afrit 21, Ridderkerk. Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf en volgt u de weg over de A15 (Rotterdamseweg). Bij de 3e verkeerslichten gaat u rechtsaf (Industieweg). Blijf de Industrieweg volgen deze gaat op den duur over in de Ringdijk. U vindt ons aan de rechter kant van de Ringdijk.

Adviesburo Kleine Vos

verzekeringen - hypotheken - onroerend goed

Adviesburo Kleine Vos

 

Ringdijk 404

2983 GS Ridderkerk

 

tel:       0180-613511

 

email:  adviesburo@kleinevos.nl

Tekstvak: Home
Tekstvak: Verzekeren
Tekstvak: Hypotheken
Tekstvak: Downloads
Tekstvak: Dienstverlening
Tekstvak: Waar vindt u ons
Tekstvak: Contact